Визначення біологічної цінності м’ясних напівфабрикатів з шпинатом збагачених сухою молочною сироваткою - Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Бірюк, Юлія Вікторівна; Шевченко, Іванна Юріївна (My University, 2021)
Досліджено проблему на ринку напівфабрикатів, у зв’язку з нестачею білків. Запропоновано збагатити, за допомогою внесення до рецептури шпинату та сухої молочної сироватки збагаченої. Досліджено біологічну цінність отриманого продукту. The problem in the market of semi-finished products, due to the lack of proteins, was studied. It is suggested to enrich it by adding spinach and dry enriched whey to the recipe. The biological value of the obtained product was studied.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; еталонний білок; м’ясні напівфабрикати; біологічна цінність; шпинат; суха молочна сироватка; амінокислоти; збалансованність; reference protein; semi-finished products; biological value; spinach; dry milk whey; aminoacids; balance