Чернюшок, Ольга АнатоліївнаБірюк, Юлія ВікторівнаШевченко, Іванна Юріївна2023-01-302023-01-302021Чернюшок, О. А. Визначення біологічної цінності м’ясних напівфабрикатів з шпинатом збагачених сухою молочною сироваткою / О. А. Чернюшок, Ю. В. Бірюк, І. Ю. Шевченко // Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 7 квітня 2021р. – Умань : УНУС, 2021. – С. 88–91https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38953Досліджено проблему на ринку напівфабрикатів, у зв’язку з нестачею білків. Запропоновано збагатити, за допомогою внесення до рецептури шпинату та сухої молочної сироватки збагаченої. Досліджено біологічну цінність отриманого продукту. The problem in the market of semi-finished products, due to the lack of proteins, was studied. It is suggested to enrich it by adding spinach and dry enriched whey to the recipe. The biological value of the obtained product was studied.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіветалонний білокм’ясні напівфабрикатибіологічна цінністьшпинатсуха молочна сироваткаамінокислотизбалансованністьreference proteinsemi-finished productsbiological valuespinachdry milk wheyaminoacidsbalanceВизначення біологічної цінності м’ясних напівфабрикатів з шпинатом збагачених сухою молочною сироваткоюThesis