Харченко, Євген ІвановичПерегуда, Микола АнтоновичШніпко, Іван Петрович2017-06-062017-06-062015Харченко, Є. І. Гранулометричний склад проміжних продуктів подрібнення при двоетапному подрібнення зерна пшениці в лабораторних умовах / Є. І. Харченко, М. А. Перегуда, І. П. Шніпко // Хранение и переработка зерна. – 2015. - № 6-7 (194). – С. 62-64.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25451В статті наведено методику та результати дослідження двох способів подрібнення зерна пшениці у вальцьовому верстаті. За даними досліджень показано, що сумарний добуток проміжних продуктів при двоетапному подрібненні менше ніж за схемою із проміжним просіюванням продуктів подрібнення. In clause the technique and results of research of two ways of crushing of grain of wheat in roller mill tool are resulted. According to researches it is shown, that сummulative the output of intermediate products at doublestage milling is less than at the scheme with intermediate sifting products of crushing.вальцьовий верстатгранулометричний складдобуток проміжних продуктів подрібненняroller millgranulometric contentsoutput of intermediate products of crushingкафедра технології зберігання і переробки зернаГранулометричний склад проміжних продуктів подрібнення при двоетапному подрібнення зерна пшениці в лабораторних умовахArticle