Теоретико-методологічне забезпечення комплексної товарознавчої експертизи ювелірних виробів з соціокультурною значущістю - Артюх, Тетяна Миколаївна (My University, 2006)
В статті наведено теоретико-методологіч-не забезпечення товарознавчої експерт-тизи ювелірних коштовностей, наведено праксеоло-гічні та експериментальні дослідження. побудо-вана система квантифі-кованих оцінок з врахуванням динаміч-них особливостей формування внутріш-нього та світових ринків ювелірних товарів. The article describes the theoretical and methodological support of merchandising expertise of jewelry, praxeological and experimental studies, based system of quantified assessments with a glance of dynamic characteristics of the internal and world markets jewelry.
Keywords: теоретико-методологічне забезпечення; theoretical and methodological support; комплексна товарознавча експертиза; ювелірні вироби; соціокультурна значущість; complex commodity expertise; expertise of jewelry with; sociocultural significance; кафедра експертизи харчових продуктів