Гусятинська, Наталія АльфредівнаКупчик, Михайло ПетровичЛіпєц, Антон АдамовичТетеріна, Світлана МиколаївнаЧорна, Тетяна Миколаївна2016-11-212016-11-212005Гусятинська, Н. А. Сучаснi способи iнтенсифiкацiї процесу екстрагування цукрози з використанням хiмiчних peareнтів / Н. А. Гусятинська, М. П. Купчик, А. А. Ліпєц, С. М. Тетеріна, Т. М. Чорна // Наукові праці НУХТ. - 2005. - № 16 - С. 71-73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24572В статті показано, що перспективним напрямом iнтенсифiкації процесу екстрагування є застосування додаткових хiмiчних реагентів – коагулянтів для підготовки живильної води, що дає змогу значно підвищити ефект очищення соку на дифузії. In article it is shown that the perspective direction of an intensification of process of extraction is use of additional chemical reagents – coagulants for preparation of feed water that gives the chance considerably to increase effect of purification of juice on diffusion.цукрозаекстрагуваннябурякова стружкабурякоцукрове виробництвополігексаметиленгуанідинсахарозаsaccharoseextractingsugar-beet shavingsugar-beet productionpolygeksamethyleneguanidineкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології цукру і підготовки водиСучаснi способи iнтенсифiкацiї процесу екстрагування цукрози з використанням хiмiчних peaгeнтівArticle