Врахування ризику інтеграційної взаємодії підприємств - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2013)
Успішність інтеграції компаній пов’язана з високою невизначеністю та ризиком. Від розуміння причин і механізмів дії інтеграційних ризиків залежить ефективність інтеграційної взаємодії, що реалізовується в умовах складного, динамічного та невизначеного середовища. Success of integration of companies is related to the high vagueness and risk. Efficiency of integration co-operation which is realized in the conditions of difficult, dynamic and indefinite environment depends on understanding of reasons and mechanisms of action of integration risks.
Keywords: інтеграція; інтеграційна взаємодія; ризик; ризикові фактори; integration; integration co-operation; risk; risk factors; кафедра економіки праці та менеджменту