Турчин, Антон Романович2023-04-252023-04-252023Турчин, А. Р. Дослідження застосування бобової сировини у виробництві формових картопляних чіпсів з впровадженням технологій в проєкті заводу харчових концентратів у м. Суми : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Турчин Антон Романович ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2023. – 115 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40362otherформові картопляні чіпсиборошно соєвеборошно гороховеборошно квасоліshaped potato chipssoybean flourpea flourbean flourкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження застосування бобової сировини у виробництві формових картопляних чіпсів з впровадженням технологій в проєкті заводу харчових концентратів у м. СумиOther