Юрчак, Віра ГаврилівнаПаливода, Світлана Дмитрівна2016-05-302016-05-302010Юрчак, В. Г. Підвищення ефективності використання хлібопекарського борошна у технології макаронних виробів шляхом застосування поліпшувачів структуроутворювальної дії / В. Г. Юрчак, С. Д. Паливода // Науково-технічні розробки та інноваційні технології. – 3-тє вид., доп., присвячене 80-річчю НУХТ. – Київ : НУХТ, 2010. – С. 29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23448Обґрунтовані раціональні технологічні режими виготовлення макаронних виробів із використанням камедей та поверхнево-активних речовин. Explain rational technological modes of making pasta with the use of gums and surfactants.uk-UKмакаронні виробистуктуроутворювачкамедіповерхнево-активні речовиниполіпшувачimproverpastastructurantgumsurfactantsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПідвищення ефективності використання хлібопекарського борошна у технології макаронних виробів шляхом застосування поліпшувачів структуроутворювальної діїThesis