Підвищення ефективності використання хлібопекарського борошна у технології макаронних виробів шляхом застосування поліпшувачів структуроутворювальної дії - Юрчак, Віра Гаврилівна; Паливода, Світлана Дмитрівна (My University, 2010)
Обґрунтовані раціональні технологічні режими виготовлення макаронних виробів із використанням камедей та поверхнево-активних речовин. Explain rational technological modes of making pasta with the use of gums and surfactants.
Keywords: макаронні вироби; стуктуроутворювач; камеді; поверхнево-активні речовини; поліпшувач; improver; pasta; structurant; gum; surfactants; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів