Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаСлободян, Наталія ЯрославівнаВоробйова, Анастасія МихайлівнаБерезова, Ганна Олександрівна2020-12-172020-12-172020Деклараційний патент на корисну модель № 143985 UA МПК (2020.01) A23J 1/00 A23L 33/10 (2016.01). Склад низькокалорійного білкового десерту / Польовик В. В., Корецька І. Л., Слободян Н. Я., Воробйова А. М., Березова Г. О. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2020 01232 ; заявл. 25.02.2020 ; опубл. 25.08.2020, Бюл. № 16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32394Склад низькокалорійного білкового десерту, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач введено глюкозно-фруктозний сироп та додатково введено пюре з банана. The composition of a low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that glucose-fructose syrup is introduced as a sweetener and banana puree is additionally introducedбілковий десертпюре з бананапідсолоджувачяблучне пюреглюкозно-фруктозний сиропprotein dessertbanana pureesweetenerapplesauceglucose fructose syrupкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 143985)Technical Report