Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 143985) - Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Слободян, Наталія Ярославівна; Воробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна (My University, 2020)
Склад низькокалорійного білкового десерту, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач введено глюкозно-фруктозний сироп та додатково введено пюре з банана. The composition of a low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that glucose-fructose syrup is introduced as a sweetener and banana puree is additionally introduced
Keywords: білковий десерт; пюре з банана; підсолоджувач; яблучне пюре; глюкозно-фруктозний сироп; protein dessert; banana puree; sweetener; applesauce; glucose fructose syrup; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції