Бевз, Вікторія Володимирівна2012-06-112012-06-112011Бевз, В. В. Розвиток механізму енергозбереження на підприємствах харчової промисловості / В. В. Бевз // Вчені записки : збірник наукових праць. – Київ : КНЕУ, 2011. – № 13. – С. 169–173.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1309Економічна ефективність енергозбереження на підприємствах насамперед, визначається такими складовими, як система стандартів, норм та нормативів, елементи засобів стимулювання, політичними факторами, які в своїй сукупності створюють цілісний економічний механізм енергозбереження, здатний при мінімальних енерговитратах на одиницю продукції забезпечувати максимальне використання енергетичного потенціалу.Economic efficiency of energy enterprises primarily determined by such components as a system of standards, norms and standards, a set of incentives, political factors, which in its totality create a coherent economic mechanism of energy that can at minimum energy consumption per unit of production to ensure maximum use of energy potential.uk-UKекономічний механізм енергозбереженняeconomic mechanism of energy conservationпаливно-енергетичні ресурсихарчова промисловістьенергозбереженняенергетичний потенціаленергоефективністьfuel and energy resourcesfood processingenergyenergy potentialenergy efficiencyкафедра обліку і аудитуРозвиток механізму енергозбереження на підприємствах харчової промисловості