Бойко, Тетяна ВасилівнаКамінська, Ніна Вікторівна2016-05-232016-05-232002Бойко. Т.В. Зернові культури – основна сировина в технології крохмальної патоки екстракту / Т. В. Бойко, Н. В. Камінська // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23379Крохмальна патока е продуктом неповного гідролізу крохмалю і широко використовується в юндитерській, хлібопекарній, консервній та інших галузях харчової промисловості.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапатокакрохмальгідролізкрахмалгидролизmolassesstarchhydrolysisЗернові культури – основна сировина в технології крохмальної патоки екстрактуThesis