Зернові культури – основна сировина в технології крохмальної патоки екстракту - Бойко, Тетяна Василівна; Камінська, Ніна Вікторівна (My University, 2002)
Крохмальна патока е продуктом неповного гідролізу крохмалю і широко використовується в юндитерській, хлібопекарній, консервній та інших галузях харчової промисловості.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; патока; крохмаль; гідроліз; крахмал; гидролиз; molasses; starch; hydrolysis