Дослідження технологічних процесів виробництва снеків з сочевиці червоної та пшона - Петренко, Ярослава Василівна; Шульга, Анна Вікторівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна (My University, 2019)
Досліджено процес варіння сочевиці та пшона як технологічного процесу виробництва снеків. В результаті проведених досліджень встановлено оптимальні параметри процесу, досліджено біохімічні зміни складових. Отримані наукові дані будуть використані при подальших дослідження технології снеків з сочевиці та пшона.

The process of boiling lentils and millet as a technological process for the production of snacks is investigated. Optimal process parameters were determined and biochemical changes in the components were studied. The obtained scientific results will be used for further research into the technology of lentil and millet snacks.
Keywords: сочевиця; пшоно; снеки; lentil; millet; snacks; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів