Stukalska (Ivanova), NataliiaKuzmin, OlegKarpachov, Oleksandr2023-10-302023-10-302022Stukalska, N. M. Features of providing information for consumers regarding food products in the conditions of the HACCP / N. M. Stukalska, O. V. Kuzmin, O. Y. Karpachov. // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної iнтернет-конференції, 2 листопада 2022 року, м. Харків. – 2022. – С. 441-442https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41264Starting from 2016, Ukraine gradually began to apply and implement the HACCP system. According to this system, all operators of the food market must implement hygienic requirements in production, the so-called prerequisite programs, and implement procedures based on the principles of HACCP.enкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїHACCP systemproviding informationconsumersfood productsFeatures of providing information for consumers regarding food products in the conditions of the HACCPThesis