Гойко, Ірина Юріївна2021-12-062021-12-062021Гойко, І. Кисломолочні сирки для дітей з використанням ягідної сировини / І. Ю. Гойко // Здорове харчування дітей в Україні – запорука майбутнього нації: стан та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 29 вересня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С.48–50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36763Обґрунтовано використання ягідної сировини, а саме чорної смородини та обліпихи у виробництві кисломолочного сиру для дітей. The use of berry raw materials, namely black currants and sea buckthorn in the production of sour milk cheese for children is substantiated.otherягідна сировиначорна смородинаобліпихакисломолочний сирberry raw materialsblack currantssea buckthornsour milk cheeseкафедра технології оздоровчих продуктівКисломолочні сирки для дітей з використанням ягідної сировиниThesis