Чернюшок, Ольга АнатоліївнаПасічний, Василь МиколайовичМаринін, Андрій ІвановичТягнибіда, Катерина Миколаївна2013-09-102013-09-102013Патент 82778 UA, МПК 51 А23L 1/025 Спосіб оброблення сироватки молочної / Чернюшок О. А., Пасічний В. М., Маринін А. І., Тягнибіда К. М. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № u2013 01102 ; заявл. 29.01.2013 ; опубл. 12.08.2013, Бюл. № 15, 2013 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9586Спосіб оброблення сироватки молочної, що включає приймання та оцінку якості сировини, охолодження та проміжне резервування, підігрів до 35 - 40º С, знежирення сироватки, пастеризацію сироватки, охолодження, внесення наповнювача, фасування, маркування, зберігання, який відрізняється тим, що знежирену сироватку направляють на оброблення електроіскровими розрядами з напругою 45 кВ та кількістю розрядів 20…25. Method of processing whey includes reception and assessment of the quality of materials, cooling and interim backup, heating up to 35 - 40 º C, its defatting and pasteurization, cooling, agent filling, packaging, labeling, storage/ The process is different in that the defatted whey is processed with electric-discharge voltage of 45 kV and the number of bits 20 ... 25.обробленнясироватка молочнасистемакафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняprocessingmilk wheysystemкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб оброблення сироватки молочної (Патент на корисну модель № 82778)