Сучасні методи очищення антоціанів - Кононенко, Марія Вячеславівна; Подобій, Олена Валеріївна (My University, 2023)
Матеріалом для експерименту обрано пресові залишки журавлини. Проаналізовано сучасні методи очищення антоціанів, отриманих шляхом екстрагування із пресових залишків журавлини.

Press residues of cranberries were chosen as the material for the experiment. Modern methods of purification of anthocyanins obtained by extraction from cranberry press residues are analyzed.
Keywords: антоціани; мембранна сепарація; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; antocians; membrane separation