Використання сирого яблучного оцту з комбучею при приготуванні маринадів - Грищенко, Олексій Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Тарахтій, Денис Юрійович (My University, 2021)
Описано переваги та перспективи використання комбучі та яблучного оцту у складі маринадів.
Keywords: маринад; яблучний оцет; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; комбуча; marinade; apple cider vinegar; kombucha