Шульга, Оксана Сергіївна2012-04-032012-04-032008Шульга, О. С. Нові продукти харчування на основі картоплі / О. С. Шульга // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - К. : НУХТ, 2008. - № 25. - Ч. 1. - С. 101-103.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/691Зроблений аналіз літератури щодо розвитку та вдосконалення виробництва екструдованих продуктів харчування на основі сухого картопляного пюре. Показано, що даний метод переробки сировини має значні перспективи для подальшого застосування у харчування: відкриває широкі можливості для розроблення нових цінних продуктів харчування спрямованої дії.The analysis of literature about development and improvement of extrusion potato foods is made. An extrusion has many perspectives in manufacture food stuffs. Thanks for the extrusion we can produce food staffs with functional influence.uk-UKсухе картопляне пюрекартоплепродуктиекструзіяекструдовані продуктимасова частка вологиdry mashed potatoespotato foodsextrusionextrusion productsmass fraction of moistureкафедра експертизи харчових продуктівНові продукти харчування на основі картоплі(огляд)