Niemirich, OleksandraMikhailenko, VladlenaBerezhna, TatyanaOkopna, Yana2020-12-172020-12-172019The relevance of sunflower cake using in flour-confectionery technology / A. Niemirich, V. Mikhailenko, T. Berezhnaya, Y. Okopna // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 3. – С. 581.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32364othersunflower cakeflour confectionerychemical compositionpower valuebiological valueсоняшниковий жмихборошняні кондитерські виробихімічний складенергетична цінністьбіологічна цінністькафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра іноземних мов професійного спрямуванняThe relevance of sunflower cake using in flour-confectionery technologyThesis