Євтушенко, Олег ОлександровичШаповаленко, Олег Іванович2014-04-282014-04-282009Євтушенко, О. О. Дослідження показників якості прянощів при їх використанні в складі кормів / О. О. Євтушенко, О. І. Шаповаленко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст. : Тези доп. 75-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, Київ, 13 – 14 квітня 2009 р. – К. : НУХТ, 2009. – Ч. 2. – С. 270.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14167В тезах наведено інформацію про якісні показники прянощів.In the abstracts was produced information about qualitative adjectives of spices.otherякістьпрянощіqualityspicesкафедра технології зберігання і переробки зернаДослідження показників якості прянощів при їх використанні в складі кормівThesis