Застосування EXCEL для розв’язання систем лінійних алгебраїчних рівнянь при моделюванні в хімії - Шенаєва, Т. О.; Медведєв, Микола Георгійович (My University, 2012)
Більшість фізичних, фізико-хімічних, хімічних та технологічних процесів описуються системами лінійних алгебраїчних рівнянь. В роботі подано приклади хімічних систем та процесів, які описуються за допомогою систем лінійних алгебраїчних рівнянь, а також алгоритми їх розв’язування в EXCEL.
Keywords: математична модель; математическая модель; mathematical model; системи лінійних алгебраїчних рівнянь; системы линейных алгебраических уравнений; system of linear algebraic equations; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.