Гавриш, Андрій Володимирович2013-02-182013-02-182012Гавриш, А. В. Обґрунтування технології жирового напівфабрикату з дієтичною добавкою «Гемовітал» / А. В. Гавриш // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22–23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 103-104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6379Матеріали присвячено теоретичному обґрунтуванню та розробці технології жирового напівфабрикату, що містить гемове залізо, з використанням з дієтичної добавки «Гемовітал», який реалізується в підприємствах ресторанного господарства. Materials devote to theoretical substantiation and development of the technology of fat semi-finished product with the dietary supplements "Gemovital" containing heme iron that realized in restaurant enterprises.uk-UKдієтична добавка «Гемовітал»жировий напівфабрикатгемове залізоdietary supplements "Gemovital"at semi-finished productheme ironкафедра готельно-ресторанної справиОбґрунтування технології жирового напівфабрикату з дієтичною добавкою «Гемовітал»Thesis