Юрчак, Віра ГаврилівнаКарпик, Галина Вікторівна2014-06-102014-06-102013Патент 85869 UA, МПК А 23 L 1/16. Макаронні вироби / Юрчак В. Г., Карпик Г. В. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u 201303599 ; заявл. 22.03.2013 ; опубл. 10.12.2013, Бюл. № 23, 2013 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14898Макаронні вироби функціонального призначення містять борошно пшеничне, воду і висівки, додатково використовується високометоксильований пектин як структуроутворювач при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: борошно пшеничне – 75 – 85; висівки харчові 15 – 25; пектин цитрусовий високометоксильований - 0,2 – 0,5; вода – решта. Functional macaroni products are made from wheat flour. Water and bran. Pectin as structure forming agent is used additionally in such composition, mass %: wheat flour – 75 – 85 %, bran – 15 – 25 %, citric pectin – 0,2 – 0,5, water – rest.uk-UKмакаронні виробиборошно пшеничневисівкипектинкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівmacaroni productswheat flourbranpectinМакаронні вироби (Патент на корисну модель № 85869)Other