Гніцевич, Вікторія АльбертівнаДейниченко, Людмила Григорівна2019-06-062019-06-062018Пат. на винахід № 116413 Україна, МПК A23J 1/20. Спосіб виробництва молочно-білкового копреципітату / Гніцевич В. А., Дейниченко Л. Г.; заявник і патентовласник Київський національний торговельно-економічний університет. – № a201607644 ; заявл. 12.07.2016 ; опубл. 12.03.2018, Бюл. № 5/2018.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29503Спосіб виробництва молочно-білкового копреципітату, який включає первинну обробку рецептурних компонентів, введення в молочну сировину коагулянта рослинного походження, витримування для утворення згустку та його відпрасовування. The method of production of milk-protein co-pecipitate, which includes primary processing of prescription components, addition of the plant coagulant into dairy raw materials, aging for the formation of a clot and its compaction.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїмолочно-білковий копреципітатмолочна сировинасколотиникалинакоагуляціяmilk-protein co-precipitatedairy raw materialsbuttermilkcranberrycoagulationСпосіб виробництва молочно-білкового копреципітату (Патент на винахід № 116413)Technical Report