Антикризове управління підприємствами - Тіху, М. О. (My University, 2015)
Загострення політичнолї, соціальної, економічної ситуації викликало пролеми у забезпеченні ефективного функціонування підприємств, у тому числі і підприємств харчової промисловості, різко зросла кількість підприємств-банкрутів, скорочуються робочі місця, падають обсяги реалізації продукції. Aggravation politychnolyi, social and economic situation caused prolemy in ensuring the effective functioning of businesses, including food industry, dramatically increased the number of bankrupt enterprises, reduced jobs and falling sales volume.
Keywords: антикризове управління; підприємство; crisis management; enterprise