Сучасний стан ресторанного господарства України - Максименко, Дар’я Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2012)
Робота присвячена сучасному стану ресторанного господарства України. The work is devoted to the current state of the restaurant industry in Ukraine.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; ресторанне господарство; restaurant industry