Регіональний аналіз динаміки чисельності міського населення регіонів України - Мельник, Людмила Вікторівна; Кривець, Ольга Олександрівна; Батиченко, Світлана Павлівна (My University, 2016)
Проаналізовано зміни чисельності міського населення в регіонах України. Досліджено питання народжуваності та смертності міського населення. Здійснено прогноз чисельність міського населення. The changes of the urban population in the regions of Ukraine are analyzed. The issue of fertility and mortality of urban population is investigated. The projected number of urban population is projected.
Keywords: місто; демографія; чисельність населення; динаміка чисельності населення; city; demography; population; dynamics of population; кафедра туристичного та готельного бізнесу