Оцінка якості продукції харчової промисловості - Новойтенко, Ірина Віталіївна (My University, 2011)
Жорстка конкуренція на ринку хліба та хлібобулочних виробів, проблеми з якістю сировинної бази, зростання цін на паливно-енергетичні ресурси, недосконалість державного регулювання учасників ринку, обумовлюють якість готової продукції, щоденне споживання якої позначається на здоров’ї населення. Stiff competition in the market of bread and bakery products, problems with quality raw materials, rising prices for fuel and energy resources, inadequate state regulation of market participants, determine the quality of finished products, daily intake which affects public health.
Keywords: якість продукції; хлібобулочні вироби; стандарти якості; quality; quality standards; bread bakery; кафедра економіки і права