Новойтенко, Ірина Віталіївна2013-10-042013-10-042011Новойтенко, І. В. Оцінка якості продукції харчової промисловості / І. В. Новойтенко // Наукові праці НУХТ. — 2011. — № 40. — С. 156-161.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10098Жорстка конкуренція на ринку хліба та хлібобулочних виробів, проблеми з якістю сировинної бази, зростання цін на паливно-енергетичні ресурси, недосконалість державного регулювання учасників ринку, обумовлюють якість готової продукції, щоденне споживання якої позначається на здоров’ї населення. Stiff competition in the market of bread and bakery products, problems with quality raw materials, rising prices for fuel and energy resources, inadequate state regulation of market participants, determine the quality of finished products, daily intake which affects public health.uk-UKякість продукціїхлібобулочні виробистандарти якостіqualityquality standardsbread bakeryкафедра економіки і праваОцінка якості продукції харчової промисловостіArticle