Облік транспортно-заготівельних витрат - Осадча, Ганна Григорівна (My University, 2009)
Проведено дослідження обліку і розподілу транспортно-заготівельних витрат при формуванні собівартості товарів, собівартості виробничих запасів і собівартості готової продукції. Запропоновані формули розрахунку розподілу транспортно-заготівельних витрат, при їх розподіленні методом прямих розрахунків та збірно-розподільним методом.

Conducted research of account and division of transport-purveying charges at forming of prime price of commodities, prime price of supplies of productions and prepared unit cost. The formulas of calculation of division of transport-purveying charges are offered, at their division by the method of direct calculation and collapsible-distributive method.
Keywords: облік; accounting; distribution; costs; розподіл; витрати; кафедра обліку і аудиту