Хліб м’ясний комбінованого складу (Патент на корисну модель № 134977) - Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Юшко, Марія Ігорівна; Холод, Артем Михайлович; Толюпа, Тетяна Іванівна (My University, 2019)
Корисна модель належить до харчової промисловості, може бути використана для виробництва м'ясних хлібів для спеціального та громадського харчування. В основу корисної моделі поставлена задача розроблення рецептури м'ясних хлібів з використанням смакових і функціонально-технологічних інгредієнтів для підвищення харчової цінності та високих показників, а також збільшення вмісту мінеральних речовин та покращення малюнку на розрізі за рахунок додавання до рецептури гарбузового насіння. The utility model belongs to the food industry, can be used for production of meat loaves for special and public catering. The utility model is based on the task of developing the recipe of meat loaves using flavoring and functional-technological ingredients to increase the nutritional value and high performance, as well as increase the mineral content and improve the cut pattern by adding pumpkin seeds to the recipe.
Keywords: animal protein; журавлина; гарбузове насіння; тваринний білок; емулін; хліб м’ясний; cranberries; pumpkin seeds; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; emulin; meat bread; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка