Застосування методів нематеріальної мотивації персоналу - Мельниченко, Сергій Олександрович (My University, 2014)
Персонал є основним джерелом продуктивності та ефективності праці підприємства. Персонал является основным источником производительности и эффективности труда предприятия. Staff are a major source of productivity and work efficiency of the company.
Keywords: мотивація; персонал; продуктивність праці; мотивация; производительность труда; motivation; personnel; productivity