Красуля, Олена Олександрівна2014-08-042014-08-042013Красуля, О. О. Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 "Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння" / Красуля Олена Олександрівна ; НУХТ. - К., 2013. - 20 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16286Дисертаційну роботу присвячено розробленню технологій ферментованих напоїв з харчовими волокнами різного походження (апельсиновими Citri-Fi та яблучним пектином в клітковині) та на основі сухих сироватко-солодових сумішей. Thesis paper is dedicated to development of technology of fermented beverages with dietary fibers of different origin (orange Citri-Fi and apple pectin in the fiber) and dry-based whey malt blends.otherферментовані напоїfermented beveragesмолочна сироваткаmilk wheyхарчові волокнаdietary fibersкафедра технології молока і молочних продуктівТехнологія ферментованих напоїв з харчовими волокнамиThesis