Люлька, Олександр МиколайовичКоломієць, Володимир ВолодимировичФабричнікова, Ірина Анатоліївна2019-01-212019-01-212018Люлька, О. М. Оптимальні поперечні перетини бурякової стружки для досягнення максимального ефекту процесу екстракції / О. М. Люлька, В. В. Коломієць, І. А. Фабричнікова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка «Механізація сільськогосподарського виробництва». - 2018. – Вип. 190. - С. 311-317https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28753В роботі проаналізовані та обґрунтовані важливі результати, які вирішують актуальну науково-практичну задачу по поліпшенню показників якості бурякової стружки. Отримала подальший розвиток теорія утворення The paper analyzes and substantiates important results that solve the actual scientific and practical problem of improving the quality of beet shavings. The theory of the formation of beet shavings has been further developed by introducing the concept of a hindered extraction zone.uk-UKбурякова стружкарізаннябурякорізкаякість стружкипоперечний перерізbeet cossettescuttingbeet slicer machinecossette qualitycross sectionкафедра готельно-ресторанної справиОптимальні поперечні перетини бурякової стружки для досягнення максимального ефекту процесу екстракціїArticle