Матюшенко, Раїса Василівна2016-03-292016-03-292015Матюшенко, Р. В. Ресторанний бізнес завтра / Р. В. Матюшенко // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 175-177.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22620В повсякденному житті ресторанів, розробку нових страв вважають марною тратою часу. Більшість ресторанів задовольняються стандартним меню до якого звикла більша частина його постійних відвідувачів. Така тенденція існує в ресторанах більшості країн світу. In everyday life, the restaurants, the development of new dishes are considered a waste of time. Most restaurants met the standard menu which was used most of his patrons. This trend exists in most restaurants in the world.uk-UKкухарменюресторанний бізнесmenurestaurantschefкафедра готельно-ресторанної справиРесторанний бізнес завтраOther