Дітріх, Ірина ВікторівнаІотковська, Марія Володимиріна2020-06-172020-06-172020Дітріх, І. В. Перспективи використання дайкону (RAPHANUS SATIVUS L. CONVAR. ACANTHIFORMIS (MOREL) для збагачення страв з прісноводної риби у закладах ресторанного господарства / І. В. Дітріх, М. В. Іотковська // Almanahul SWorld. - 2020. - Is. № 3. - Р. 59-62.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31500Метою роботи є розширення асортиментного ряду харчової продукції за рахунок функціонального продукту для людей похилого віку з подальшим включенням до меню закладів ресторанного господарства The goal of the work expansion of the range of food products at the expense functional product for the elderly with subsequent use in the menu restaurantхарчуваннягеронтологіяпрісноводна рибадайконфункціональні продуктиnutritiongerontologyfreshwater fishdaikonfunctional productsкафедра готельно-ресторанної справиПерспективи використання дайкону (RAPHANUS SATIVUS L. CONVAR. ACANTHIFORMIS (MOREL ) для збагачення страв з прісноводної риби у закладах ресторанного господарстваArticle