Макошко, Ю. В.Лозовська, Т. С.2013-03-072013-03-072012Макошко, Ю. В. Розроблення йогурту з мікронутрієнтами чорниці / Ю. В. Макошко, Т. С. Лозовська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78-ї Міжнародної наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ, 2012. – С. 254–255.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6771Розроблено йогурт з мікронутрієнтами чорниці. Досліджено його фізико-хімічні показники. We developed yogurt with blueberry micronutrients and studied its properties.uk-UKйогуртмікронутріентичорницяyogurtmicronutrientsblueberryкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення йогурту з мікронутрієнтами чорниціThesis