Розроблення йогурту з мікронутрієнтами чорниці - Макошко, Ю. В.; Лозовська, Т. С. (My University, 2012)
Розроблено йогурт з мікронутрієнтами чорниці. Досліджено його фізико-хімічні показники. We developed yogurt with blueberry micronutrients and studied its properties.
Keywords: йогурт; мікронутріенти; чорниця; yogurt; micronutrients; blueberry; кафедра технології молока і молочних продуктів