Дослідження технологічних прийомів отримання екстрактів з пряно-ароматичної сировини - Романов, Олексій Сергійович; Терлецька, Віта Альбертівна; Рубанка, Катерина Володимирівна (My University, 2019)
Робота присвячена аналізу методів екстракції ефірних масел з пряно-ароматичної сировини. Проаналізовано властивості ефірних масел з прянощів та надані рекомендації стосовно їх використання. The work is devoted to the analysis of methods of extraction of essential oils from aromatic raw materials. Analyzed the properties of essential oils from spices and made recommendations regarding their use.
Keywords: кафедра технології консервування; прянощі; екстракція; ефірні масла; властивості; spices; extraction; essential oils; properties