Діагностика конкурентоспроможності підприємств металургійної галузі в ринкових умовах - Гречко, Алла Володимирівна; Мезенцева, Ольга Олексіївна (My University, 2011)
У статті розглянуто ознаки та принципи конкурентоспроможності підприємств металургійної галузі України. Проведено діагностику та порівняння сучасного стану вітчизняного та зарубіжного металургійного виробництва, виявлено його сильні і слабкі сторони та розроблено шляхи підвищення конкурентоспроможності металургійного комплексу України.
Keywords: конкурентоспроможність; собівартість; технології; металургійний комплекс; якість; competitiveness; metallurgical industry; quality; cost; technology