Пристрій для дозування сипких гігроскопічних продуктів (Патент на винахід № 104112) - Волчко, Анатолій Іванович; Волчко, Андрій Анатолійович; Гавва, Олександр Миколайович; Деренівська, Анастасія Василівна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна (My University, 2013)
Пристрій для дозування сипких гігроскопічних продуктів, що включає бункер, встановлені під ним з можливістю обертання диски з мірними стаканчиками, встановлений над зоною розвантаження сектор і розпорошувач, який відрізняється тим, що під зоною розвантаження встановлено два лотки, робочі поверхні яких виконані похилими під кутом a=30°-60°. Device for dispensing granular hygroscopic products, including bunker set beneath rotatably drives with measuring cup set above the zone of unloading and rozporoshuvach sector, characterized by the fact that during unloading area has two trays, worktops are made ​​inclined at an angle a = 30 ° -60 °.
Keywords: пристрій; device; дозування; dispensing; продукт; product; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки