Регіональний розвиток малих підприємств України - Паламарчук, Л. П.; Тимченко, Олександр Іванович (My University, 2008)
Проведено аналіз регіонального розвитку малих підприємств та визначено перспективи розвитку малих підприємств за регіонами України. The analysis of the regional development of small enterprises and identified prospects of small businesses in regions of Ukraine.
Keywords: розвиток; регіональний розвиток; малі підприємства; development; regional development; small businesses; кафедра економіки і права