Система підтримки прийняття рішень вибору інвестицій - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 1999)
Використання системи підтримки прийняття рішень щодо управління інвестиціями у цінні папери надає змогу інвесторам сформувати портфель ЦП, який найбільше відповідає їхнім потребам. The use of a decision support system for the management of investments in securities enables investors to form a portfolio of securities that best meets their needs.
Keywords: цінні папери; прийняття рішень; інвестиції; investments; securities; decision; кафедра економіки праці та менеджменту