Методичні вказівки до використання відеофільму My Fair Lady для студентів всіх спеціальностей денної форми навчання - Климова, Олена Вікторівна (My University, 2005)
Цей методичний посібник призначений для роботи з англійським фільмом "My Fair Lady". Для зручного використовування у фільмі умовно виокремлено шість фрагментів, до кожного з яких розроблені ідентичні завдання та вправи. Методичний посібник призначено для студентів всіх спеціальностей денної форми навчання як для аудиторного, так і для самостійного опрацювання.

These methodological materials are for work with the English film "My Fair Lady". The film is divided into six fragments. Every fragment has similar tasks and exercises. These methodological materials were created for full-time students of all branches for work in class and at home.
Keywords: завдання; tasks; методичні вказівки; відеофільм; вправи; methodological materials; video film; exercises; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації