Характеристика стану підприємств молочної промисловості - Ніколаєнко, Світлана Миколаївна (My University, 2015)
Одним з показників, за яким можна досліджувати розвиток галузі та підприємств є чистий дохід від реалізації товарів, робіт послуг. One of the indicators by which to explore the development of the industry and enterprise net income from the sale of goods, works and services.
Keywords: дохід; реалізація товару; надання послуг; income; implementation of the goods; render services; кафедра обліку і аудиту