Дискова розпилювальна сушарка (патент на корисну модель №139272) - Туфекчі, Валентин Іванович; Вересоцький, Юрій Іванович; Шемідько, Дмитро Олександрович (My University, 2019)
Дискова розпилювальна сушарка містить підвід теплоносія, розпилювальний пристрій, вертикальний циліндричний корпус башти. Як підвід теплоносія встановлено тангенційну систему підведення сушильного агента, яка складається з чотирьох тангенційних підводів.

A disc spray dryer consists of a coolant supply, a spraying device, and a vertical cylindrical tower body. A tangential drying agent supply system consisting of four tangential inlets is installed as the coolant supply.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; дискова; розпилювальна; сушарка; disk; spray; dryer