Застосування вівсяного концентрату у виробництві хліба - Топтун, Юлія Сергіївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна (My University, 2016)
Головним недоліком сучасних технологій переробки сільськогосподарської сировини і виробництва харчових продуктів являється неминуче зниження в них всього комплексу поживних речовин.
Keywords: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; хліб; вівсяний концентрат; харчові продукти; овсяный концентрат; пищевые продукты; bread; oatmeal concentrate; food