Топтун, Юлія СергіївнаФалендиш, Наталія Олексіївна2016-10-122016-10-122016Топтун, Ю. С. Застосування вівсяного концентрату у виробництві хліба / Ю. С. Топтун, Н. О. Фалендиш // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 133.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24413Головним недоліком сучасних технологій переробки сільськогосподарської сировини і виробництва харчових продуктів являється неминуче зниження в них всього комплексу поживних речовин.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхлібвівсяний концентратхарчові продуктиовсяный концентратпищевые продуктыbreadoatmeal concentratefoodЗастосування вівсяного концентрату у виробництві хлібаThesis