Технічне оснащення сучасних конференц-залів - Савченко, Вікторія Володимирівна (My University, 2014)
Проведені дослідження технічного оснащення сучасних конференц-залів, які надають конференц-послуги. Conducted studies of technical equipment of modern conference rooms, which provide conference services.
Keywords: конференц-зал; мультимедійне обладнання; інженерні системи залу; конференц-послуги; conference hall; multimedia equipment; hall engineering systems; conference services; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу