Олійнічук, Сергій ТимофійовичЛевандовський, Леонід ВікторовичШинкаренко, Любов МиколаївнаТкаченко, Алла ФеодосіївнаОлійнічук, Олексій Сергійович2013-07-022013-07-022002Патент 46107 UA, МПК С12 Р7/06 Спосіб зброджування крохмалевмісної сировини / Олійнічук С. Т., Левандовский Л. В., Шинкаренко Л. М., Ткаченко А. Ф., Олійнічук О. С. ; заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № 98115829 ; заявл. 03.11.1998 ; опубл. 15.05.2002, Бюл. № 5, 2002 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8714Спосіб зброджування крохмалевмісної сировини, який відрізняється тим, що змішану з водою сировину нагрівають до температури 50-60°С, витримують 30-50 хвилин, оцукрювання та зброджування крохмалю проводять в одну стадію змішаною культурою дріжджів Saccharomyces cerevisiae та пліснявих грибів Aspergillus niger в співвідношенні 2,5:1otherспільне культивуваннядріжджіплісняві грибизброджуванняоцукрюванняcommon cultivationyeastfungisaccharificationfermentationСпосіб зброджування крохмалевмісної сировини (Патент на винахід № 46107)Technical Report