Купчик, Михайло ПетровичЛісовенко, Василь ТрохимовичЛіпєц, Антон АдамовичВознюк, Віталій ВасильовичГусятинська, Наталія АльфредівнаТетеріна, Світлана МиколаївнаЧорна, Тетяна Миколаївна2014-02-122014-02-122005Патент на корисну модель 8854 UA, МПК C13D 1/10 Спосіб одержання дифузійного соку / Купчик М.П., Лісовенко В.Т., Ліпєц А.А., Вознюк В.В., Гусятинська Н.А., Тетеріна С.М., Чорна Т.М.; заявник Національний університет харчових технологій Національної академії наук України. — № u 2005 02367; заявл. 16.03.2005; опубл. 15.08.2005, Бюл. № 8, 2005 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12654Спосіб одержання дифузійного соку,що включає подрібнення буряку на стружку, вилучення сахарози з бурякової стружки живильною водою при періодичному введенні дезінфектанту в сокостружкову суміш який відрізняється тим, що як дезінфектант використовують солі полiгексаметиленгyанiдину у кiлькоcті 0,001-0,003 % до маси перероблених буряків. disinfectant poligeksametilenguanidin used are in an amount 0,001-0,003 % to mass of done beetuk-UKвтрати цукрози від розкладаннямікробіологічні процесиекстрагуваннядезінфектантloss of sucrose decompositionmicrobiological processesextractiondisinfectantкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології цукру і підготовки водиСпосіб одержання дифузійного соку (Деклараційний патент на корисну модель № 8854)Other