Інноваційні технології маффінів для хворих на целіакію і цукровий діабет - Дорохович, Вікторія Віталіївна; Лазоренко, Наталія Петрівна (My University, 2012)
За результатами проведених досліджень розроблено нові технології маффінів для хворих на целіакію і цукровий діабет.
Keywords: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; мафін безглютеновий; цукровий діабет; безглютенове борошно; целіакія