Мелетьєв, Анатолій ЄвгеновичДерій, Олена ІванівнаБабич, Ірина Михайлівна2012-12-042012-12-042012Інтенсифікація використання хмелю у технології високогустинного пивоваріння з цукровмісними замінниками солоду / А. Є. Мелетьєв, О. І. Дерій, К. О. Додонова, І. М. Бабич // Наукові Праці Одеської національної академії харчових технологій. - Одесса, 2012.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4013Наведені результати досліджень технології попередньої ізомеризації хмелевих препаратів в окре-мому апараті з використанням каталізатора та розчинів цукрів. Дана технологія дозволяє підвищити ступінь ізомеризації альфа-кислот гранульованого хмелю на 3-4%. The results of the research technology of isomerization preparations of hop in a single device using catalyst and sugar solutions. This technology allows to increase the degree of isomerization of alpha acids of granular hops by 3-4%.uk-UKвисокогустинне пивоварінняхмелеві препаратиальфа-кислотиізомеризаціяцукровмісні замінники солодуоксид магніюHigh-Gravity Brewingpreparations of hopalpha acidsisomerizationsugar-substitute of maltmagnesium oxideкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваІнтенсифікація використання хмелю у технології високогустинного пивоваріння з цукровмісними замінниками солодуArticle