Теплообмінні апарати. Основи розрахунку та вибору - Василенко, Сергій Михайлович; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2001)
Цикл лекцій з дисципліни “Процеси та обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості” для студ. спец. 6.090200 “Обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості” ден. форми навчання.

Series of lectures on the subject "Processes and equipment Pharmaceutical and Microbiological Industry" for the studio. special. 6.090200 "Equipment pharmaceutical and microbiological industry" full-time.
Keywords: теплообмінник; heat exchanger; теплові розрахунки; thermal calculations; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки; кафедра технології консервування